onsdag 25 april 2012

Vackert hem..

Här kommer några bilder från ett hem som jag verkligen inspireras av, så mycket fina saker :) Källa ?

fredag 20 april 2012

Storsele-fotöljen..

Nu har storsele-fotöljen fått flytta in här med, och jag är helnöjd med den :) Här blir det fullt upp i helgen, mathilda ska ha dansuppvisning på lördagen, och på söndag blir det kalas för då fyller "minstingen " 14 år! oj så fort tiden går..men det är jag nog inte ensam om att tycka :) Trevlig helg och stor kram!jessica :)

onsdag 18 april 2012

Nytt olivträd..

Jag kom precis hem från en så mysig frukost med två av mina goa kompisar :) Va härligt det är att få komma ut lite ibland, det behöver man :) Måste bara visa mitt senaste olivträd, visst är det vackert! Så stort och fint. Jag köpte det i en av mina favoritaffärer på ön..lilling cottage heter den. En helt ljuvlig affär, massor av fin inredning och mysigt cafe/restaurang. Ska försöka ta bilder därifrån någon dag, så ni får se på allt fint! Ha en härlig dag, kram jessica :)

torsdag 5 april 2012

Ny matta..

Idag är sista dagen för tjejerna i skolan sedan börjar ett härligt  påsklov, mysigt :) Igår fick vi köpt denna matta. Så länge som jag velat fram och tillbaka om vi ska köpa en eller inte..men jag är verkligen glad för den, det känns som om hela rummet blev mycket mysigare på en gång :) Vill passa på att önska er alla en riktigt fin påsk!! Stor kram jessica :)

måndag 2 april 2012

Bänkskivor..

I helgen har jag och jonas fixat i ordning lite i köket..Äntligen fick vi börjat med att slipa av alla köksbänkskivor, och sedan målade vi dom svarta. Jag trivs genast mycket bättre med det nu :) Ha en härlig dag i solen! Kram Jessica :)