torsdag 14 juli 2011

Så var det det här med trädgårdar.....

Egentligen gillar jag verkligen fina trädgårdar, men det är bara att inse fakta, att varken jag eller jonas är några trädgårdmänniskor :) Vi tycker nog helt enkelt att så lite vi behöver sköta den, desto bättre är det!! Vi har lagt lite stenar emellan gräsmatta och altanen, och så småningom tänkte vi förlänga altanen lite till. Sedan får det hellre inhandlas lite växter att ha i stora krukor istället, det passar oss bäst :) Funderar på att köpa ett stort olivträd att ha på altanen, har haft flera olivträd  innan, men dom har inte klarat sig så bra...det blir ju lätt så när man inte tar in träden i tid innan frosten kommer! då får man skylla sig själv :) Ha det bäst! Kram.

4 kommentarer:

 1. Hihi... här har du en som känner igen sig...;) Det är roligt att köpa och plantera men sedan avtar intresset liksom...hehe.
  Vilket fint loppisfynd du gjort, det passar så himla bra där!! Ouiii, hoppas jag hittar något lika fint på auktionen som jag sticker iväg på nu!:)
  Kram du goa!
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Vilken synd att du missade Maries loppis - hon har alltid mycket fint :) Och sen hade jag ju fått träffa dig också! :)

  Håller helt med dig om trädgården. Jag har stora intentioner och vilja också men det är tiden som tryter. I sommar ska vi försöka få till ett stort trädäck och det kommer svälja en del av ytan...

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Samma här, skulle kunna ha stenar o grus överallt. Trädgård är inte riktigt min grej heller..

  Kram på dig min fina vän!

  SvaraRadera
 4. Hej Jessica!
  Tack för dina alltid så fina kommentarer hos mig!

  Håller med, ju mer lättskött desto bättre. Det är snyggt med sten sådär som ni lagt ut vid huset. Vår trädgård är runt 1000kvm och är ganska kuperad (varje gräsklippning blir som ett träningspass, hihi;)). Jag har inte så många rabatter, föredrar blommor i kruka precis som du:)

  Ha en trevlig helg!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera