måndag 16 januari 2012

Vårat gamla hus..

Jag har visat dessa bilder förut på vårat gamla hus vi hade, där lade vi ner några års renovering. Men nu när jag tittar på bilderna kan jag säga att jag blir lite nostalgisk...Och jag kan ofta längta efter det. Hade det inte varit för att jag har så mycket problem med yrsel (efter 2 canceroperationer ) så hade vi aldrig sålt det.I och med att vårat nuvarande hus är ett enplans-hus, så är det så mycket lättare för mig utan trapporna. Ibland blir inte livet alltid som man tänkt sig..och valen man ibland får göra, får man försöka acceptera. Man får vara glad att man har varandra,Blicka framåt.. och försöka se det så positivt som man kan.. man har så mycket annat att glädjas åt. Jag är så glad jag har er alla fina bloggvänner, ni betyder mycket ska ni veta! Stor kram till er alla/jessica :))

11 kommentarer:

 1. Men Jessica, det här visste jag inte..hoppas du mår bra nu och inte har några komplikationer efter allt som varit, fina du!
  Det här huset är ju fint det med, förstår din nostalgi. När jag åker förbi mitt gamla sekelskífteshus drar det lite i sentimentalnerven också. Fast jag valde ju på ett annat sätt ett nytt boende..

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Men vad tråkigt att höra, hoppas du mår bättre nu. Jag tycker du verkar vara en alldeles underbar tjej och jag uppskattar dig så som bloggvän ska du veta. Ert hus ni har nu är ju också så fint även om jag förstår dina känslor inför ert förra hus.

  Hoppas du har en fin kväll!

  Stor kram Jenny

  SvaraRadera
 3. STÖRSTA kramen till dig! Jag blir lite chockad! Vad glad jag är att du mår bra (?)!!
  Kul attt se lite bilder på det gamla! Och skönt att du kan leva bättre i det nya!!!!
  Kram igen!

  SvaraRadera
 4. Hej Jessica!
  Oj, visste inte vad du gått igenom..2 canceroperationer, vilken kämpe du är!!Hoppas allt är bra nu trots yrseln du har.

  Vilket fint hus ni hade! Jag förstår din känsla för det. Jag kan sakna mitt gamla 30-talshus fortfarande (som jag hade med mitt ex).Det skiljdes jag ifrån med stor vånda när det dåvarande förhållandet tog slut 2006.

  Stor kram till dig goa bloggvän!

  Jenny

  SvaraRadera
 5. Usch, ingen kul att ha besvär med yrsel. Måste ha varit besvärligt med trappor då. Härligt att det är lättare för dig nu och så skönt att du försöker tänka positivt! Hoppas att du mår bra för övrigt!

  Underbart vackra bilder från ert gamla hus. Du har verkligen "öga för inredning"! Förstår att du kan längta det gamla huset, men ni har ju jättefint hus nu också!!

  Stor kram till dig!

  Ansku

  SvaraRadera
 6. Hej

  Jättevakert, men ett hem måste också vara praktiskt och funka i vardagen. Tycker ni har det jättefint nu!

  kram

  SvaraRadera
 7. Jag hade velat skriva massor men så tänkte jag att du kanske inte var helt bra och så kommer jag och maler på. Tufft att gå igenom det du har gjort. Starkt av dig och modigt att skriva om det!
  Nu blir jag lite frågvis som jag alltid är. Hur upptäcktes det? Du behöver såklart inte svara.
  Låter besvärligt med yrsel och andning. Andningen hör ju liksom till nåt man tar för givet! Skönt att det elaka är borta!
  Kram igen!

  SvaraRadera
 8. Hittade precis till din fina blogg. Vilket underbart hus ni verkar haft och vilken god smak du har. Mycket smakfullt inrett. Tråkigt att höra att du haft det så jobbigt, hoppas du får må bra nu!

  Kram
  Johanna

  SvaraRadera
 9. Hej
  Men så fruktansvärt tråkigt att höra och det måste vara jobbigt med yrsel och andning..
  Jag kan förstå att du blir nostalgiskt fantastiskt vackert...
  Men som du säger ibland är det andra saker som är viktigare..
  Ta hand om dig fina du...
  varm kram
  sandra

  SvaraRadera
 10. Ett fantastiskt fint hem ni hade men som du säger, det finns betydligt viktigare saker. Slår vad om att ert nuvarande hem blir precis lika fint. Det sitter ju inte i husets väggar utan i din inspiration!

  Stor kram!

  SvaraRadera
 11. Åhhh förstår att du blir nostalgisk. Man får tänka att var sak har sin tid : ) kram Sofia

  SvaraRadera