lördag 14 juli 2012

Omsprayad spegel..

I går blev det omsprayning av vår spegel till guldfärg! Just denna spegel har avverkad några lager färg nu!( Precis som våran ena byrå fått gjort. ) Ja det blir väl lätt så när man håller på och ändrar sig hela tiden :)) Annars så har jag det mesta i silver, men så har jag börjat tycka mer och mer om guld-färger till det andra, kul att bryta av lite. Ha en fin dag! KRAM :)

7 kommentarer:

 1. Jag provade att spraya med guld men den blev så blank...
  Den där ser matt och jättefin ut!
  Vad är det för märke på sprayen?

  Kram och en fin dag/Hannis

  SvaraRadera
 2. jag älskar guld! min favorit just nu. tack för din fina kommentar om min lilla arbetsplats. kul du gillar! och ja - lampan är från marie. hon har så himla mycket fint hela tiden. handlar mycket av henne faktiskt.

  ha det bäst!

  kram jenny

  SvaraRadera
 3. Min åker nog under sprayen också snart, känner så för något nytt. Kanske är det höstkänslorna som kickat in, blir kul att se nyheterna efter mässan i augusti. Snygg blev den, guld lockar mig också lite..

  kraam o ha en trevlig kväll!

  SvaraRadera
 4. Snyggt blev det. Perfekt att kunna spraya och förändra med färg.

  SvaraRadera
 5. Hihi... ja men det är ju bara så roligt att förändra:) den blev jättesnygg i guld!! Och fint matt... så ser inte min guldspray ut...:( Vilken spray använder du?

  Kram och tack för inspiration

  SvaraRadera
 6. Visst är det perfekt med spray-färg..man kan få ett infall och vips så 10 minuter senare ser man resultatet :) Spegeln blev jättefin
  Mvh Lisa

  SvaraRadera
 7. Hej fina! Så fin spegeln blev med guldfärg. Själv är jag nog en silvermänniska, men det kan ju ändra sig ;) Jag hoppas att du har det riktigt bra!

  Stor kram från Ester

  SvaraRadera